Dordt Onderneemt en wethouder bezoeken LENGG B.V.

Geplaatst op 2 juli 2021

Afgelopen woensdag, 30 juni 2021, brachten Wethouder Maarten Burggraaf en accountmanager Dordt Onderneemt Boukje van de Ven  een bezoek aan LENGG B.V.  Roel Swijnenburg  zorgde voor een hartelijke ontvangts bij zijn bedrijf aan de Berkenhof 100 in Dordrecht.

Roel heeft Maarten en Boukje meegenomen in de visie van LENGG . Het bedrijf is ontstaan vanuit de droom om de potentie van mensen en bedrijven optimaal te benutten. LENGG  levert innovatieve diensten op het terrein van ARBO, preventie, revalidatie, re-integratie en inzetbaarheid. De overlapping van de verschillende diensten maakt het bedrijf uniek in haar soort. Een geïntegreerd aanbod van ARBO, revalidatie en inzetbaarheid biedt de beste ondersteuning voor gezonder leven en werken.  LENGG  is actief vanuit 3 verschillende locaties in Dordrecht, Rotterdam en Zoetermeer en telt op dit moment 75 medewerkers.

Roel Swijnenburg is een bevlogen ondernemer met veel kennis en passie voor zijn vakgebied. ‘Gemeente Dordrecht mag trots zijn op dit bedrijf, dat altijd focust op vernieuwing, werkplezier en gezondheid.’Aldus  wethouder Maarten Burggraaf.