Wethouder Burggraaf bezoekt Quartzline

Geplaatst op 21 augustus 2021

Kort voor de zomervakantie hebben wethouder Maarten Burggraaf en accountmanager Bert ten Veen een bezoek gebracht aan Quartzline B.V.. Zij zijn daar ontvangen door eigenaar Arthur Kaptein en Bas den Otter.

Quartzline B.V. is sinds een paar jaar gevestigd op bedrijventerrein “De Krabbepolder” en heeft in de loop der jaren een enorme groei doorgemaakt. “Na een uitgebreide zoektocht hebben we de ideale locatie gevonden.” aldus Arthur Kaptein. Het huidige pand is veel groter dan waar het bedrijf lange tijd gevestigd was. De beoogde groei is op de huidige locatie dan ook gerealiseerd. Van 25 naar 50 medewerkers in een paar jaar tijd is daar een prachtig voorbeeld van.

Quartzline B.V. is een familiebedrijf dat in 1976 is opgericht en zich specialist in kunststof vloeren mag noemen. Het bedrijf speelt continu in op de laatste ontwikkelingen van de wispelturige grondstoffenmarkt. Ook hebben ze een eigen R&D afdeling (laboratorium) die er mede voor zorgt dat het bedrijf koploper blijft in haar branche.