Bied jouw bedrijf aan als stageplek

Geplaatst op 29 januari 2024

In het bruisende Dordrecht liggen er kansen voor jou als ondernemer, maar ook voor jonge studenten. Heb je er weleens over nagedacht om een stageplek aan te bieden? Leerlingen van Het Da Vinci College, zoals de studenten van Business Assistant niveau 2, kunnen niet wachten om een leuke, leerzame stageplek te vervullen.

Voordelen stageplek
Het bieden van een stageplek is niet alleen een investering in de toekomst van deze studenten, maar het creëert ook een win-win situatie. Leerlingen krijgen de kans om hun geleerde kennis in de praktijk toe te passen, terwijl bedrijven kunnen profiteren van frisse ideeën, nieuwe perspectieven en gemotiveerde medewerkers.

Er zitten nog meer voordelen aan het aanbieden van een stageplek. Denk hierbij aan kennisoverdracht, leerlingen brengen de nieuwste theorieën en frisse inzichten met zich mee, wat een waardevolle aanvulling kan zijn op de bestaande kennis in jouw bedrijf.

Door jonge talenten de kans te geven om hun vaardigheden te ontwikkelen binnen jouw bedrijf, vergroot je de kans op het aantrekken van toekomstige medewerkers die al bekend zijn met jouw organisatiecultuur.

Business Assistant
Op dit moment zoeken enthousiaste leerlingen van Het Da Vinci College, bijvoorbeeld studenten van het niveau 2 programma voor Business Assistant, naar een stageplek in Dordrecht en omgeving. Deze leerlingen zijn gedreven om hun opgedane kennis in de praktijk te brengen en zich verder te ontwikkelen binnen een leuk behulpzaam bedrijf.

Wil jij ook graag jouw bedrijf als stageplek aanbieden? Neem dan contact op met de stagecoördinator van Het Da Vinci College via jterhorst@davinci.nl. Laat je bedrijf groeien met frisse kennis en draag bij aan een leerzame omgeving voor gemotiveerde studenten.