Dordt Onderneemt in gesprek met Dordtse ondernemers

Geplaatst op 25 juni 2021

Team Dordt Onderneemt gaat graag op pad om in gesprek te gaan met Dordtse ondernemers. Op 25 juni 2021 zijn wethouder Maarten Burggraaf en Dordt Onderneemt accountmanager Corine Meijerink op bezoek geweest bij de  ZPRESS Media Group.

ZPRESS is gevestigd op een bijzonder historisch en verscholen stuk Dordrecht aan de Amstelwijckweg. Villa Amstelwijck en het nabijgelegen klooster fungeerden in de Tweede Wereldoorlog als commandopost van het Nederlandse leger. ZPRESS is op deze historische plek al een geruime tijd gevestigd. In 1991 is Alex Klein samen met Fred van Vloten  gestart met ondernemen en ook nu, na 30 jaar, nog even gepassioneerd in het vak. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitgeven van media off- en online. Met name in de voetbalbranche is de organisatie erg actief dan is het geweldig om te zien dat in het hart van Dordrecht dé magazines van verschillende prominente voetbalclubs gemaakt worden. Dit unieke kijkje in de keuken van deze uitgeverij was niet het enige dat op de agenda stond, maar zo zijn er ook ambities gedeeld voor de toekomst en hoe gemeente en bedrijfsleven elkaar kunnen versterken en dit blijkt een mooie start voor een toekomstige samenwerking.

Wilt u ook uw bedrijf een keer onder de aandacht brengen of in gesprek met Dordt Onderneemt, neem dan contact met ons:  Dordt Onderneemt