Boxing Company Dordrecht – Netwerk Boxing Uren

Geplaatst op 9 juni 2023

SAVE THE DATE: VRIJDAG 30 JUNI (16:00 UUR TOT 18.30 UUR)
LOCATIE: LEERPARKPROMENADE 230 DORDRECHT

Op vrijdag 30 juni organiseert Boxing Company Dordrecht een tof, sportief netwerkevent om het Netwerk Boxing uur te lanceren die vanaf 1 juli start. Hier gaan zij je kennis laten maken met hun boksles. Een leuke boksles die voor iedereen toegankelijk is. Wel lekker fit worden als een bokser, maar geen blauwe ogen.

Verder vertellen zij nog meer over wat zij kunnen betekenen voor de ondernemers op het gebied van vitaliteit en waarom boksen de beste en leukste manier is van vitaal worden en blijven. De avond wordt uiteraard afgesloten met een hapje en een drankje.

Sportief netwerken? Wat zijn de voordelen?

  1. Je bent op een actieve manier met de andere ondernemers in contact.
  2. Je kan het toepassen als relatiebeheer met je opdrachtgevers/klanten.
  3. Je bent aan het werken en sporten tegelijk binnen je zakelijke uren.
  4. Je hebt een goede uitlaatklep om zo weer meer focus te krijgen in je werk.
  5. Je wordt fitter terwijl je veel plezier hebt!

Wanneer vinden de Netwerk Boxing uren plaats?

Vanaf 1 juli aanstaande zijn er twee momenten per week waarin er een Netwerk Boxing uur wordt gegeven.

Deze momenten vinden plaats op dinsdag en donderdag van 16.00 uur tot 17.00 uur. Je bent vanaf een half uur voor de les meer dan welkom om met medeondernemers te netwerken en een pre work koffie te nemen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om nog even je laptop open te klappen om de dag af te sluiten.

Boxing Company staat bekend om de bokslessen die voor iedereen toegankelijk en vooral leuk zijn. Hoe ziet een les eruit? Tijdens de les worden meerdere combinaties opgebouwd met tussendoor de uitvoering van interval oefeningen. Na 30 minuten boksen wordt er afgesloten met een full body circuit. Naast boksen geven ze ook personal training, pads trainingen en Hiitit lessen.

Na de les kan er ook geborreld worden met een lekkere eiwit shake en wat fruit. Zo kun je nog even kletsen met de marketeer over je post of de accountant een financiële vraag stellen. WIN-WINSITUATIE DUS!

Wil jij je aanmelden voor het Netwerk Boks Event op vrijdag 30 juni? Mail dan naar jesta@boxingcompany.nl en neem je sportieve kleding mee.

Tot dan!