Buitenkans voor de startende ondernemer: Sylvera Damesmode

Geplaatst op 8 april 2022

Fotografie: Rob van der Teen

Een bekende, goedlopende zaak met een trouwe klantenkring. Dat is Sylvera Damesmode gevestigd op de Voorstraat. Maar daar lijkt nu, na 27 jaar, een einde aan te komen. Kortgeleden overleed eigenaresse Sylvia Roest. Haar man en een aantal vrijwilligers proberen sindsdien naast hun eigen werk de kledingzaak draaiende te houden. Desondanks alle steun is de winkel erbij runnen geen optie. Het is zonde om zo een gerenommeerde winkel te sluiten. Om deze reden is Sylvia haar man, Simon op zoek naar een opvolger.

Hoewel de reden van de overname erg verdrietig is, is het wel een prachtige buitenkans voor een startende ondernemer. Het succesvolle recept ligt voor het oprapen. Dit scheelt de nieuwe ondernemer veel tijd en geld, omdat de hele infrastructuur al aanwezig is. Daarnaast zou het natuurlijk zonde zijn wanneer zo een bruisende winkel, die perfect in de binnenstad past, zou verdwijnen.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar René Portielje: rene.portielje@ondernemersklankbord.nl