Business Speeddaten was een groot succes!

Geplaatst op 13 juni 2024

Op 4 juni vond bij Van Wijngaarden Groothandel B.V. in Sliedrecht het inspirerende evenement Business Speeddaten plaats. Tijdens dit evenement kregen bedrijven, overheid en onderwijs de kans om met elkaar in contact te komen. Het doel? De regionale inkoop stimuleren. 

First Dates
De speeddatesessies, georganiseerd door de Federatie Werkgevers Drechtsteden en Smart Delta Drechtsteden, waren een groot succes! De deelnemers rouleerden om de 20-30 minuten van tafels, waardoor iedereen de gelegenheid kreeg om met een nieuwe groep kennis te maken. Eerst jezelf voorstellen, wat jouw bedrijf de regio kan bieden en hoe onderlinge relaties versterkt kunnen worden. Deze dynamische en interactieve sessies gaven waardevolle connecties en inzichten. 

Alleen ga je sneller, samen kom je verder
Raoul Bandell van SERIS Security benadrukte tijdens het evenement het belang van regionale inkoop en samenwerking. SERIS Security ondersteunt lokaal ondernemerschap door diensten zoals websitebeheer, arbodiensten, schoonmaak en catering regionaal in te kopen. 

Raoul: “Een succesvolle samenwerking vraagt om moed. De moed om over je eigen schaduw heen te stappen en te durven delen. Door te delen, vermenigvuldig je waarde en bereik je gezamenlijke doelen. Daarnaast zijn regionale samenwerkingen erg belangrijk voor onze toekomst. Gezamenlijk behouden we op deze manier talent in de regio en wordt economische groei gerealiseerd, wat weer bijdraagt aan een gezond woon-, werk- en recreatiegebied. Daarnaast dragen we gezamenlijk ook nog bij aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen.” 

Hoe verder?
De eerste keer Business Speeddaten was een groot succes! Het bracht bedrijven, overheid en onderwijs samen. Het belang van regionale samenwerking is goed benadrukt en dit is zeker niet de laatste keer. In het najaar volgen nog verschillende masterclasses die dieper ingaan op de verschillende aspecten van lokale inkoop. Samen komen we verder! 

Lees hier het hele artikel over Business Speeddaten.