Dordt Onderneemt bezoekt Cardio Boxing

Geplaatst op 16 augustus 2021

Accountmanagers Boukje van de Ven en Denise Koppelaars  van Dordt Onderneemt zijn op bzoek geweest bij de mannen van CardioBoxing Nederland. Na veel inspanning tussen Gemeente Dordrecht en deze ondernemers is het dan eindelijk zover! Zij openen hun nieuwe pand aan de Amnesty Internationalweg 35 in Dordrecht!

Beide mannen glunderden gistermiddag van oor tot oor. ‘Het is een droom die eindelijk werkelijkheid is geworden’, aldus Matthy Leendertse. Tijdens de rondleiding vertelt hij over hoe zij hun droom voor ogen zien op deze vestiging. Op de begane grond is een grote zaal waar de groepslessen gegeven kunnen worden voor circa 40 deelnemers. Boven is er ruimte persoonlijke begeleiding of training en daarbij kamers die te huur zijn voor diensten aansluitend bij de sportschool. ‘Wat ons anders maakt ten opzichte van andere sportscholen is het persoonlijke contact. Wij kennen elk lid bij naam en je merkt zeker na deze coronaperiode dat erg gewaardeerd wordt.’ Aldus Milton van Zeijl. Die blijk van waardering is er zeker, de leden hebben zelfs in geholpen bij de opbouw van het pand.

Inmiddels hebben de eerste officiële lessen plaatsgevonden. De aankomende tijd worden de puntjes op de ‘i’ gezet en vanaf maandag 30 augustus gaat het volledige rooster van start!

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom! Voor meer informatie   https://lnkd.in/gR8TkGxs