Dare2Cross: Let’s Tech Care – donderdag 30 juni 2022

Geplaatst op 24 juni 2022

Meer innovatie in de zorg- en welzijnssector. Dat is de opgave van het event Dare2Cross Let’s Tech Care op donderdagmiddag 30 juni in de Duurzaamheidsfabriek. Professionals uit verschillende sectoren en disciplines gaan die middag samen met dit thema aan de slag.

Cross-sectorale innovatie
Dare2Cross Let’s Tech Care is een door InnovationQuarter ontwikkeld instrument voor cross-sectorale innovatie. Tijdens de bijeenkomst op 30 juni brengen we zorgprofessionals, techbedrijven en andere experts samen om oplossingen te verkennen voor drie concrete challenges:

– Inzicht in persoonlijke wensen voor (verpleeghuis)opname
– Onnodige herstart van behandelingen voorkomen.
– Vitale medewerkers door minder belastende en/of repeterende zorgtaken.

Samen resultaat boeken
Herken je je in een van de challenges? Of denk je dat je een goede bijdrage kunt leveren aan een oplossing? Meld je dan aan voor Dare2Cross op 30 juni. Er zijn ook twee inspirerende sprekers: Ramon Vullings (‘IdeaDJ’, gespecialiseerd in cross-sectorale innovatie) en Janneke Steijns (adviseur bij Common Eye, gespecialiseerd in complexe samenwerking). Zij helpen ons zo veel mogelijk resultaat te boeken in de challenges, onder meer tijdens een aantal break out-sessies. De bijeenkomst wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Meer weten? Klik dan hier.