De Drechtsteden gaan voor nieuwe energie!

Geplaatst op 6 september 2022

Verduurzaming, een begrip waar we niet meer omheen kunnen. Wanneer we de opwarming van de aarde tegen willen gaan, moet het anders! We zullen met elkaar moeten kijken hoe we zo duurzaam mogelijk kunnen ondernemen. Om de CO2 uitstoot drastisch te verlagen, is de energiebesparingsplicht in het leven geroepen. Dit betekent dat jouw kantoorpand vanaf 2023 minimaal energielabel C moet hebben, maar dit hoef je gelukkig niet alleen te doen.

Energieloket zakelijk Drechtsteden is ervoor bedrijven, organisaties en instellingen uit verschillende sectoren. Zij zijn er om jou te helpen bij energie te besparen met jouw bedrijfslocatie, bedrijfspand en kantoorruimte.

Benieuwd naar jouw plichten en mogelijkheden? Je vindt hier informatie over energiebesparende maatregelen en de wet- en regelgeving omtrent energiebesparing.

Aan de slag met energie besparen? Bekijk welke subsidies en andere financieringsmogelijkheden er voor jou beschikbaar zijn, of sluit je aan bij een lokaal initiatief of project. Vind vervolgens een vakspecialist die de maatregelen voor jou kan uitvoeren. Of zet deze opdracht uit op WeDo Business.

Klik hier voor meer informatie