De Luchtbrigade: ‘Wij verkopen lucht’

Geplaatst op 5 april 2023

Wist je dat de meeste Nederlandse automobilisten op te zachte banden rijden? De gemiddelde Nederlander pompt zijn eigen banden niet op, of pas als het bandenspanningslampje op het dashboard gaat branden. En dat is jammer, want rijden op de juiste bandenspanning levert veel op:

  • Je verbruikt minder brandstof.
  • De banden van je auto slijten minder snel.
  • Je stoot minder CO2 uit.
  • Je rijdt veiliger.

Zet jij met jouw bedrijf in op verduurzaming? Of wil je misschien je hoger scoren op de CO2-prestatieladder? Wanneer de auto’s in je wagenpark zijn voorzien van de juiste bandenspanning, zet je direct in op een beter klimaat. Je werknemers gaan veiliger de weg op en je bespaart nog geld ook.

Wij zijn de Luchtbrigade. We zijn 3 enthousiaste ondernemers (Bram, Stefan en Stefan) met een kraakhelder doel: zorgen dat elke auto in Nederland op de juiste bandenspanning rijdt. We komen elke maand bij je langs om de auto’s in je wagenpark van de juiste bandenspanning te voorzien.

Op dit moment zijn we op zoek naar pilotklanten in Dordrecht. We willen graag met je kennismaken om uit te vragen:

  • Wat voor jouw bedrijf belangrijk is.
  • Wat ervoor nodig is om een dienst als Luchtbrigade in te zetten voor je bedrijf.
  • Of we ook iets voor jou en je werknemers kunnen betekenen.

Alle pilotklanten bieden we nu een korting van 20% voor het eerste jaar.
Ontdek hoe jouw werknemers zuiniger en veiliger de weg op kunnen. We komen graag bij je langs om te laten zien wat Luchtbrigade jouw bedrijf oplevert. Ga naar de website via de link en vul het contactformulier in, of gebruik onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens
Bram Dees
bram@luchtbrigade.nl
06 2912 1671