Dordt Pakt Uit!

Geplaatst op 28 maart 2024

Zaterdag 20 april is hét evenement door ondernemers van de Dordtse binnenstad. Tijdens Dordt Pakt Uit is er geweldige straattheater, spectaculaire acts, ontroerend poppenspel, geweldige muziek, leuke acties in de winkels en kleurrijke ontmoetingen!

Bijzonder straattheater
Onder het motto “Dordtse ondernemers zetten de bloemetjes buiten” gaat Dordt Pakt Uit er een geweldige dag van maken samen met jullie. Gave muziek, bijzonder straattheater, kleine en grote verrassingen voor het winkelend publiek en veel gezelligheid in en om de winkels.

Laat je verrassen
Met hulp van de organisator Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht (POBD) is er van alles te beleven en te zien in onze mooie binnenstad. 

Winkeliers maken er samen met alle klanten en bezoekers een feestje van. Een dag vol uniek straattheater, muziek en gezelligheid in en om de winkels. 

Ga jij lekker rondstruinen in winkels waar je nog nooit geweest bent? Of laat jij je verrassen door de leuke en unieke winkels in onze binnenstad? Geniet van een heerlijk hapje of drankje bij een gezellig restaurant om jouw dag helemaal compleet te maken. 

Blijf op de hoogte van Dordt Pakt Uit via: https://indordrecht.nl/dordt-pakt-uit/