Draag bij tegen eenzaamheid in Dordrecht

Geplaatst op 10 mei 2023

Draag bij tegen eenzaamheid in Dordrecht: maak mooie ontmoetingen mogelijk aan de eettafel

Een op de tien Nederlanders voelt zich ernstig eenzaam. Resto VanHarte bestrijdt eenzaamheid en sociaal isolement door mensen met elkaar in verbinding te brengen aan de eettafel. Dat doen ze op 50 locaties in Nederland, waaronder in Dordrecht. Help je mee eenzaamheid te bestrijden in deze stad?

Er zijn veel manieren waarop je kan bijdragen tegen eenzaamheid in Dordrecht. Een leuke en betekenisvolle manier van bijdragen is het organiseren van een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje bij een van de buurtrestaurants. Op die manier draag je samen met je collega’s bij aan de leefbaarheid van je stad of wijk, je komt in contact met veel verschillende soorten mensen en je leert je collega’s op een hele andere manier kennen. Kortom: een onvergetelijke ervaring.

Wat houdt een teamuitje bij Resto VanHarte in?
Het programma start – in overleg – rond 15.00 uur. Onder begeleiding van een professionele kok helpen medewerkers mee met koken, tafeldekken en de bediening. Daarna geniet je met zijn allen van een vers en gezond driegangendiner. Afwassen en opruimen achteraf hoort er ook bij. Rond 20.30 uur is het afgelopen.

Wil je meehelpen?
Lijkt het je leuk om samen met jouw team mee te helpen? Je bent van harte welkom. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met meedoen@restovanharte.nl.