DrechtstedenInZicht vernieuwd platform en biedt workshops!

Geplaatst op 9 januari 2024

Voor het bedrijfsleven, onderwijs en overheid is het belangrijk dat er transparante informatie beschikbaar is over de arbeidsmarkt. Op deze manier kunnen zij effectief reageren op bewegingen binnen de arbeidsmarkt. DrechtstedenInZicht is ontworpen om een boost te geven aan datagedreven beleidsontwikkeling en resultaatgerichte acties op de arbeidsmarkt in regio Drechtsteden. Hét platform geeft relevante informatie over de arbeidsmarkt voor de regionale triple helix (de samenwerking tussen overheid, onderwijs en het bedrijfsleven)

Vernieuwd
DrechtstedenInZicht is vernieuwd en nu nog gebruiksvriendelijker. Zo is data en informatie sneller te vinden. Dit geeft nog meer overzicht en inzicht over bijvoorbeeld actuele publicaties, samenvattende informatie en grafieken over verschillende subthema’s, sectoren en beroepen, aangevuld met verdiepende dashboards en rapporten over de arbeidsmarkt in de regio. 

Deze maand zijn er ook verschillende workshops die worden georganiseerd vanuit DrechtstedenInZicht. Deze workshops zijn voor beleidsmakers uit het bedrijfsleven, onderwijs of overheid in de regio Drechtsteden.

Workshops
Benieuwd naar de functionaliteit en onderdelen van het vernieuwde platform? Stuur dan een mail naar info@arbeidsmarktinzicht.nl. Je kan je ook gemakkelijk aanmelden via dit mailadres.

De dagen van de workshops zijn:
Donderdag 11 januari
09:00 – 09:45 uur

Dinsdag 16 januari
09:00 – 09:45 uur

Donderdag 18 januari
12:00 – 12:45 uur

Maandag 22 januari
12:00 – 12:45 uur

Woensdag 24 januari
09:00 – 09:45 uur

Lees het gehele artikel van Smart Delta Drechtsteden hier.