Elily Damesmode, om je te laten stralen zoals je bent!

Geplaatst op 15 november 2023

In september 2021 is Pauline met de webshop Elily.nl begonnen. Zij had vrijwel gelijk haar passie gevonden en deed met veel plezier haar werk. Pauline genoot ervan om inkopen te doen en meiden leuk te kleden en te stralen in haar eigen kleding. In juni 2022 kreeg zij de kans een winkel over te nemen. Zij is toen toen gestopt met haar opleiding sociaal werker en is zich volledig gaan richten op haar onderneming, vanaf toen Elily Damesmode.

Hoe is Elily Damesmode ontstaan?
Voordat zij de winkel overnam, was het een winkel vanaf maat 40 t/m 54. Dit is niet de doelgroep waar zij eerst mee werkte en ook niet wat ze zelf bedacht had. Maar elke dag begon zij het steeds geweldiger te vinden om sommige mensen ook echt te mogen helpen en iets voor ze te mogen betekenen.

De eerste drie maanden heeft zij niks aan het winkelconcept gedaan. “De klanten moesten eerst wennen aan mij” zo zei Pauline. Na deze drie maanden heeft zij een heropening van de winkel gehad met een groot feest. Vanaf toen heeft zij de collectie van haar webshop toegevoegd aan de winkel. Vanaf dat moment had zij een unieke kledingzaak met maat 34 t/m 54.

Sinds 2023 heeft zij de kleurrijke merken Exxcellent (maat 42/54) en FLURESK (maat 34/44).

Waar staat Elily voor? En wat maakt Elily ‘Elily’?
Elily kijkt echt naar de klant zelf. Het motto is ‘Om je te laten stralen zoals je bent!’ Pauline en haar collega’s houden ervan om even die extra aandacht te kunnen geven aan die klant die het nodig heeft. Het kopje koffie bij ons aan tafel, dat zijn de momenten dat zij een band met haar klanten opbouwt. Pauline wil dat iedereen zich welkom voelt bij Elily. Daarnaast wil zij de klant super graag helpen aan een nieuwe outfit! Daarom kiezen zij altijd zelf de collectie met veel zorgvuldigheid uit. Daarbij letten ze op unieke print en vrolijke kleuren. Maar ook voor een goede basic kan je bij Elily terecht. Ze zijn echt gespecialiseerd in jurken. Veel verschillende soorten modellen en ook veel verschillende soorten prints. Daarnaast heeft Elily natuurlijk ook rokken, broeken, truien, tunieken, leggings en superleuke jasjes die passen bij elke look! Kortom een veelzijdige winkel met veel soorten stylen.

Waar het vooral gaat om jou als klant. Hoe jij je voelt in kleding. Ga je erin stralen? Dan is hun missie geslaagd!

Wat kan Elily betekenen voor de Dordtse ondernemers?
Iedereen is altijd welkom om eens een kijkje te komen nemen bij ons en eens een praatje te maken. Ook kan je hen altijd bereiken als je ergens hulp bij nodig hebt of als zij iets voor je kunnen betekenen.  Verder staat Pauline altijd op en voor leuke samenwerkingen. “Ik hoop dat wij als winkel een aanvulling kunnen zijn voor de stad en ook voor de ondernemers.” ~ Pauline

Wat verwacht ik van de Dordtse ondernemers?
Vanuit andere Dordtse ondernemers verwacht zij dat contact soepel en gezellig verloopt. Mochten er vragen zijn of als zij vragen heeft over de stad dat we elkaar helpen en de tijd nemen voor elkaar. Wat belangrijk zij ook belangrijk vindt is dat er interesse is naar elkaar en naar elkaars onderneming tonen en dat we elkaar zien als collega’s en niet als concurrent. “We zitten samen in deze mooie stad, dus laten we er samen dan ook wat moois van maken.” ~ Pauline

Wil jij een nieuwe outfit scoren voor die ene belangrijke vergadering?
Klik dan hier voor de website van Elily Damesmode.