Francis Kookt: Iedere week een nieuw afhaalmenu

Geplaatst op 22 april 2022

Na het verbouwen van haar zaak heeft Francus Verschoor, eigenaresse van Francis Kookt slechts een jaar goed kunnen draaien. Door corona heeft zij, net als alle andere horeca ondernemers, haar zaak noodgedwongen moeten sluiten. In deze periode ging Francis vaak aan de slag bij mensen thuis als privé kok. En dat beviel verrassend goed. Francis Kookt is een nieuwe stap vol nieuwe energie. De zitplaatsen binnen hebben plaats gemaakt voor kleine barretjes en kasten met verse producten van lokale ondernemers (bijvoorbeeld oesterzwammen van het Kwekersgilde en koffiebonen van de Stadsbranderij).

Daarnaast biedt ze iedere week een nieuw afhaalmenu, veel vegetarisch en met verse producten van de markt. Op afspraak kan een klein gezelschap voor een privédiner in de ruimte terecht. Ideaal voor een vergadering of bedrijfsuitje.

Ook kan je van woensdag tot en met zaterdag nog steeds terecht voor een lekkere koffie met zelfgemaakte zoete lekkernijen in de pauze. Vegan, glutenvrij, iedereen is welkom om af te halen of om hier op te drinken. En bij goed weer kan je ook lekker op het terras plaatsnemen.