Gefeliciteerd Big Rivers Festival!

Geplaatst op 9 april 2024

Big Rivers Festival wint prestigieuze prijs voor Beste Publieksevenement van Nederland!  

Met grote trots vertelt het team van Big Rivers Festival het fantastische nieuws dat het Big Rivers Festival is bekroond tot het Beste Publieksevenement van Nederland tijdens het Nationaal Evenementencongres in Valkenburg. Hoewel het een eer was om genomineerd te worden, is het winnen van deze prestigieuze prijs een buitengewone erkenning van het  jarenlange harde werk aan het creëren van een unieke festivalervaring voor de bezoekers en de stad.

 Deze prijs is een eerbetoon aan de passie en inzet van het team van Big Rivers Festival, de vrijwilligers, partners, Gemeente Dordrecht en natuurlijk het geweldige publiek. Zij zijn enorm dankbaar voor de samenwerking en het vertrouwen van iedereen.

Het Big Rivers Festival blijft zich inzetten voor het bieden van een hoogwaardige culturele ervaring die bijdraagt aan de levendigheid van Dordrecht en ver daarbuiten. Het 25-jarig jubileum in 2025 is een mijlpaal die ze graag samen met jullie willen vieren en ze zijn enthousiast over de mogelijkheden die de toekomst biedt.

Meer weten over het Big Rivers Festival? Kijk dan snel hier op de website.