Gerrald opent zijn tweede chocoladewinkel op de Voorstraat

Geplaatst op 4 mei 2022

Gerrald werkte tot zijn drieëntwintigste als militair bij Defensie. Maar hij wist dat hij dit niet voor altijd wilde blijven doen. Eerst zou hij zich gaan omscholen, maar dit pakte anders uit. Er kwam een chocoladezaak te koop en dit was een kans die hij niet kon laten lopen. In vier jaar tijd is Gerrald tot een succesvol chocolatatier uitgegroeid.

Menig Dordtenaar is bekent met Olala Chocolade. Ben je op zoek voor iets lekkers bij de koffie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Er is voor ieder wat wils in het ruime assortiment aan bonbons. Kan jij hier ook geen genoeg van krijgen? Goed nieuws, want Gerrald opent vanaf 7 mei zijn tweede winkel op de Voorstraat 318.

Deze locatie onderscheidt zich door de ambachtelijke productie van chocoladerepen. Alle smaken worden hier vertegenwoordigd. Je kan het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar. Naast de specialisatie in chocoladerepen zullen zij zich ook op chocoladesouvenirs richten. Dus ben jij nog op zoek naar een origineel en lekker relatiegeschenk? Dan ben je bij Olala Chocolade aan het juiste adres.