Gratis trainingen voor horecaondernemers en -medewerkers

Geplaatst op 11 mei 2022

De gemeente Dordrecht heeft ook dit jaar weer een trainingsprogramma opgesteld voor horecaondernemers, als onderdeel van het corona herstelplan.

Het trainingsprogramma is opgesteld in nauw overleg met de KHN afdeling Drechtsteden. Het programma zal zich richten op de populairste trainingen van het afgelopen jaar. Dit zijn gastvrijheid en BHV. Met dit trainingsaanbod hoopt de gemeente ondernemers te helpen bij het opleiden van nieuw personeel en het behoud van bestaand personeel.

Voor wie zijn de trainingen?

De trainingen zijn beschikbaar voor alle horecaondernemers in Dordrecht en hun medewerkers. Het voordeel is dat de medewerkers de trainingen in Dordrecht kunnen volgen, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Welke trainingen zijn er?

  • Herhalingstraining voor BHV met een officieel certificaat
  • Gastvrijheidstraining inclusief gastvrijheidsboekje

Hoe kan ik me inschrijven?

Het programma wordt in de periode van april tot en met oktober uitgevoerd. De trainingen zijn terug te vinden op de site van www.eventbrite.nl waar ondernemers en personeel zich kunnen aanmelden. Als je zoekt onder de tag #gemeentedordrecht, kan je de workshops vinden. Hier vind je ook alle inhoudelijke informatie over de trainingen.

Wat kost een training?

De trainingen zijn gratis voor alle deelnemers, maar niet vrijblijvend. “No shows’ op de dag krijgen een factuur toegestuurd van €50-. Het aanpassen van deelnemers kan natuurlijk altijd. Laat dat weten aan de organisatie, dan kan hier rekening mee gehouden worden.

Vragen? 

Mocht je vragen hebben over de trainingen, data, locaties of heb je opmerkingen, aanvullingen op het programma dan kan je contact opnemen met Petra Venekamp op 06-30310640 of via de mail info@concreetadvies.info.