Hattrick voor Storingservice.nl! 

Geplaatst op 6 november 2023

Voor de derde keer op rij mag Storingservice.nl zich FD Gazelle noemen. De FD Gazelle Awards zijn prijzen die het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Om in aanraking te komen met de FD Gazellen Awards moet je bedrijf onder andere een minimale omzetgroei van 20% hebben over een periode van drie jaar. 

Na het in de wacht slepen van de awards in 2021 en 2022 werd er uitgekeken naar een mogelijke hattrick in 2023. Vol trots ontvangen zij voor het derde jaar op rij de FD Gazelle award als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Een mooie prestatie, die we niet hebben kunnen bereiken zonder de inzet en het vertrouwen van ons team, opdrachtgevers en partners”, aldus Michel Brouwer, Directeur en mede-eigenaar van Storingservice.nl

Stanley van Ouwerkerk, Directeur en mede-eigenaar: “Dat we dit jaar onze derde FD Gazelle Award op rij in ontvangst mogen nemen is een prachtige kroon op het harde werken en daar zijn wij ontzettend trots op.”

Op 23 november worden de FD Gazelle Awards uitgereikt. Namens Storingservice.nl zullen Michel Brouwer en Stanley van Ouwerkerk aanwezig zijn om de award in ontvangst te nemen.

Storingservice.nl werkt onder andere voor woningcorporaties, aannemers, installateurs, zorginstellingen, retailers, vakantieparken en eigenaren/beheerders van vastgoed in heel Nederland. Het Dordtse bedrijf werd in 2016 opgericht door Michel Brouwer, Sander Muijen en Stanley van Ouwerkerk.