Heb jij een tekort aan hbo-geschoolde vakmensen?

Geplaatst op 20 juni 2024

Heb jij – net als veel werkgevers in de Drechtsteden – een tekort aan hbo-geschoolde vakmensen, die innovatie en verandering op gang kunnen brengen? Zijn er ambachtelijke werkzaamheden binnen je organisatie die steeds complexer worden en vragen om steeds meer kennis en vaardigheden op hbo-niveau? Ja?! Dan is deeltijd studeren aan Dordrecht Academy voor jouw medewerkers een goede optie!

Leren door te doen
Met een Associate degree-opleiding groeien jouw medewerkers in twee jaar uit tot hbo-professional, die op de hoogte is van de laatste (technologische) ontwikkelingen en deze ook in jouw organisatie in de praktijk kunnen brengen. Tijdens de studie gaat jouw werknemer aan de slag met opdrachten uit hun eigen beroepspraktijk, waar jij dus al meteen voordeel van hebt. Ondertussen doet hij of zij de noodzakelijke theoretische kennis op. Leren door te doen dus. Ook krijgen ze van onze docenten tal van praktijk-voorbeelden uit de Drechtsteden aangereikt. Na afronding heeft jouw werknemer een internationaal erkend diploma op zak. Dordrecht Academy gelooft in de effectiviteit van onderwijs in kleine groepen. In persoonlijke aandacht, toepasbaarheid en hands-on. Zij leiden vakkundig personeel op voor de beroepen van vandaag en morgen.

Associate degrees
Dordrecht Academy biedt 5 deeltijd Associate degree-opleidingen aan:

  • Engineering
  • Integraal Bouwmanagement
  • Logistiek
  • Pedagogisch Educatief Professional
  • Sociaal Werk in de Zorg

Opleiden bij Dordrecht Academy
Wat levert studeren bij Dordrecht Academy op voor jou en je medewerker?

  • Een behapbare studieduur: in twee jaar tijd hebben je medewerkers het Ad-niveau bereikt.
  • In de tussentijd kunnen je medewerkers de geleerde kennis en vaardigheden direct toepassen op de werkvloer.
  • Het versterkt de gevoelde waardering, trots en het vertrouwen over en weer.
  • Een goed opleidingsaanbod maakt je een aantrekkelijke werkgever voor (toekomstige) medewerkers.
Studiebelasting en inzetbaarheid medewerker
Je medewerker gaat één dag per week naar school. De overige tijd wordt besteed aan een praktijkvraagstuk, zelfstudie en overige activiteiten. De studiebelasting is 20 uur per week.Meer weten over de deeltijdopleidingen van Dordrecht Academy?
Kijk dan op www.dordrechtacademy.nl of stuur een mail naar info@hogeronderwijsdrechtsteden.nl. We bespreken graag wat Dordrecht Academy kan betekenen voor jouw organisatie.