Horecatraining Dordrecht druk bezocht

Geplaatst op 4 juli 2021

De gemeente Dordrecht heeft een trainingsprogramma opgesteld voor horeca ondernemers. Dit is een onderdeel van het herstelplan na Corona. Het programma is opgesteld in overleg met de KHN afdeling Drechtsteden en een groot aantal ondernemers.
Met dit aanbod hoopt de gemeente ondernemers te helpen bij het opleiden van nieuw personeel en het behoud van bestaand personeel.

Voor wie zijn de trainingen?
De trainingen zijn beschikbaar voor alle horecaondernemers in Dordrecht en hun personeel. Het programma is verdeeld in trainingen voor medewerkers en/of voor bedrijfsleiders, chef-koks en ondernemers. De terrastraining is erg geschikt voor starters in de horeca. De gastvrijheidstrainingen kunnen bv. door iedereen gevolgd worden, want dat is een opfrisser. Wel een met een bijzonder karakter, want tijdens deze workshop wordt de Dordrecht Challenge gelanceerd. Er is ook een aantal wettelijk verplichte trainingen in het programma, zoals BHV trainingen die vanwege corona geen doorgang hebben kunnen vinden. Voordeel is dat de medewerkers deze nu in Dordrecht kunnen volgen.

Horecatraining  ‘Hoe verdien je meer met je menu?’ druk bezocht

Misschien een open deur, maar zet geen euroteken voor je prijzen op je menukaart. Dit was een van de tips voor Dordtse horecaondernemers tijdens de training ‘Verdien meer aan je menu’. Een trainin uit een reeks die de gemeente Dordrecht aanbiedt aan de Dordtse horeca.

Wethouder Maarten Burggraaf  kwam een kijkje nemen: ‘Ik heb in ieder geval veel nieuwe dingen geleerd en ik hoop dat het de deelnemers ook op weg helpt. We zien dat veel horecaondernemers het moeilijk hebben in deze tijd. Vandaar dat we in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland afdeling Drechtsteden en lokale ondernemers dit trainingsprogramma ontwikkeld. Zij maken deel uit van een breder pakket aan steunmaatregelen waarmee we willen bijdragen aan het herstel van de Dordtse horecasector. En daarmee aan een aantrekkelijk en levendig Dordrecht en stad.’

Wil je meer weten over de trainingen of de andere steunmaatregelen voor de horeca? Of wil je je aanmelden voor een training? Meer Weten?  Klik dan hier