Inschrijven KVK Innovatie Top 100 2021 gestart

Geplaatst op 6 augustus 2021

Ieder jaar strijden ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf om een plaats in de KVK Innovatie Top 100. Ook de ondernemers uit Zuid-Holland hebben de mogelijkheid om een plek op de lijst te bemachtigen!

De werkwijze is heel simpel. Ken je of ben je iemand die een plek op deze lijst verdiend? Uitsluitend bij KVK geregistreerde ondernemingen en stichtingen kunnen zich aanmelden voor de KVK Innovatie Top 100. De innovatie dient op de markt te zijn gebracht en wordt beoordeeld op groeipotentie, omzet, originaliteit en impact voor de branche en de samenleving. Daarnaast is er in deze editie extra aandacht voor ondernemers met nieuwe verdienmodellen, ondernemers die prioriteit geven aan duurzaamheid en voor digitalisering, het integreren van digitale technologieën in processen.

Aan de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het Nederlandse midden- en kleinbedrijf in staat is. De afgelopen 15 jaar is deze prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het mkb. Somnox uit Delft veroverde met de slaaprobot de eerste plaats in de vorige editie van de KVK Innovatie Top 100! Verover jij de volgende?

Inschrijven kan tot en met 17 september 2021 (inschrijving is verlengd tot 22 september 2021. Wil je nog mee doen schrijf je dan nog snel in via  www.kvkinnovatietop100.nl