Inschrijven SCALE Innovation Award

Geplaatst op 5 januari 2023

Op 13 maart 2023 vindt de feestelijke Scale Innovation Award 2023 plaats in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Innovatie in de regio een podium geven én stimuleren; dat is waar Award voor staat. Het is dé kans voor innovatieve bedrijven en organisaties uit de regio (Drechtsteden, Hoeksche Waard en Molenlanden) om zichzelf te presenteren!

Heeft jouw bedrijf of organisatie een innovatieve ontwikkeling op het gebied van Industrie 4.0 (Smart Industry), Verduurzaming & voortbewegen, Zorg of Human Capital? Dan kun jij je aanmelden tot 31 januari.

De innovatie kan betrekking hebben op een product, dienst, proces of business model. De voorwaarde is dat de innovatie nieuw is en van economische en/of maatschappelijke waarde is. Wanneer jouw innovatie genomineerd wordt door de jury, krijg je een uniek podium om deze te presenteren aan een relevant netwerk binnen de regio, maar ook daarbuiten.

Naast het verkozen kunnen worden tot beste innovatieve dienst of product in de regio, levert het winnen én meedoen vooral ook publiciteit, kennis en netwerk op. Met de award zijn er geen materiële prijzen te winnen, maar juist de exposure helpt je innovatie verder te brengen. Met jouw deelname open je deuren die anders misschien wel gesloten zouden blijven.

Innovatie stimuleren
De uitreiking van de Scale Innovation Awards is het eerste evenement van Scale (Smart Campus Leerpark). Het doel van de award is een podium te bieden aan innovatieve ontwikkelingen in de regio en daarmee verdere innovatie te stimuleren. Dit kan niemand alleen. Verschillende organisaties uit het onderwijs, bedrijfsleven en de overheid hierbij betrekken is één van de uitgangspunten van Scale en dus ook voor deze award.

Lees hier alle informatie over de award en met je nog tot 31 januari aan.