Knallend het nieuwe jaar in!

Geplaatst op 8 december 2023

Bij Vuurwerk Pap zijn ze weer vol enthousiasme begonnen met de online verkoop van vuurwerk. Er zijn al veel bestellingen geplaatst dus er wordt volop aandacht besteed aan een onvergetelijke jaarwisseling. 

Ook dit jaar hebben ze een breed assortiment waardoor een feestje gegarandeerd is. Met veel keuze uit diverse assortimenten en scherpe prijzen is er voor ieder wat wils. Maak je keuze uit: cakes, compounds en heel veel ander (sier)vuurwerk.

Naast onze scherpe prijzen, kun je nu ook profiteren van een aantal superacties. Ook ontvang je tijdens de voorverkoop 15% GRATIS vuurwerk* naar keuze over je gehele aankoopbedrag. Deze actie is al geldig bij besteding vanaf € 30,-

Vuurwerk bestellen op factuur
Speciaal voor jou, hebben zij ook dit jaar weer de mogelijkheid om vuurwerk op factuur te bestellen. Niet alleen heb je hierbij het gemak van achteraf betalen, ook heb je geen last van drukte en wachttijden. 

Dus wil je zakelijk een knallend eindejaarsfeest organiseren voor je werknemers of een leuk en feestelijk personeelsgeschenk samenstellen? Plaats dan snel je bestelling.

Leuk voor in het kerstpakket
Naast vuurwerk hebben ze ook Vuurwerk Pap cadeaubonnen. Ook leuk om te geven in een Kerstpakket of als personeelsgeschenk. Wil jij Vuurwerk Pap cadeaubonnen bestellen? Stuur dan een mail naar info@vuurwerkpap.nl

Bestel jouw vuurwerk hier!

*LET OP! Artikelen met het label SUPERACTIE tellen niet mee voor het gratis vuurwerk.