Kom naar de TechnoHubDag op 20 april!

Geplaatst op 28 maart 2022

Kom praktisch ervaren hoe data, digitalisering, virtualisering en robotisering ook van waarde zijn voor jouw bedrijf én voor je mensen! Op 20 april organiseren de partners van de TechnoHub Smart Metrology & Manufacturing een TechnoHubDag. Geen ‘hoog over’ verhalen, maar concrete showcases, verrassende invalshoeken en toonaangevende bedrijven die je graag meenemen in hun expertise. Inspirerend en leerzaam, met ook ruim gelegenheid voor netwerken. Want samen breng je ideeën verder.

Inspirerend en direct toepasbaar
De TechnoHubDag vindt plaats op woensdag 20 april in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. We starten met een inspirerend verhaal van ondernemer en toekomststrateeg Peter Ros over de impact van technologie en digitalisering op de mens. In twee rondes leggen we daarna concrete uitdagingen van bedrijven uit de regio voor aan een panel van experts van de verschillende TechnoHub-partners. Het panel geeft advies over oplossingsrichtingen en legt verbindingen naar kennis, subsidiemogelijkheden en lopende projecten. In het panel zitten onder meer Jules Oudmans van UReason en Daan Wortel van de Duurzaamheidsfabriek.

Gedurende de hele ochtend kun je op verschillende plekken in de fabriek kennismaken met technologieën en hun zeer uiteenlopende toepassingen. Daarbij kun je denken aan HDPE lassen met cobots; onboard monitoring van schroefassen; modelleren, simulatie en Digital Twin; Data processing in de procesindustrie en Puntlastechniek en Bin Picking.

Voor wie?
De TechnoHubDag is een ‘must go’ voor bedrijven die:

  • uitdagingen hebben in de automatisering en digitalisering van hun processen en producten.
  • hun medewerkers slimmer willen maken in het werk dat ze doen
  • geïnspireerd willen raken door goede voorbeelden van slim meten en slim maken

Meer weten? Klik dan hier.