Lancering eerste Dordtse ondernemers video van Dordtse Ondernemers Boost

Geplaatst op 21 januari 2022

De Dordtse ondernemer die de spits afbijt is Remco van Helden. Hij en zijn vrouw zijn, in het begin van coronapandemie, gestart met Stadshotel Steegoversloot. Het hotel is gelegen midden in het stadshart van historisch Dordrecht. Een échte ondernemer en hij is een voorbeeld voor andere ondernemers. Juist in deze spannende tijd andere ondernemers in Dordrecht opzoeken voor samenwerking, getuigt van veel creativiteit. Deze unieke samenwerkingen hebben niet alleen zijn hotel op de kaart gezet, maar ook collega-ondernemers in Dordt geholpen en omzet in het laatje gebracht.

In deze Boost-video doet hij een oproep voor een nieuwe samenwerking met een andere Dordtse horecaondernemer, om gasten een exclusieve overnachting met In-Room dining aan te bieden.

Lokaal samenwerken, #SupportYourLocals, elkaar blijven steunen, versterken en opdrachten gunnen is nú belangrijker dan ooit.

Zo maken we samen de Ondernemende Stad Dordrecht. Volg ons via dordtseondernemersboost.nl voor meer inspirerende videoverhalen van Dordtse ondernemers en de Boost video-serie.

#SupportYourLocals #WeDoItTogether #MKBDordrecht #TeamDordtOnderneemt

Bekijk hier de eerste Dordtse Ondernemers Boost video: https://youtu.be/e8NF5BOiwME