Last van paniek- of angstaanvallen of kamp je met een burn-out?

Geplaatst op 18 december 2023

Wanneer je de stap zet om aan de slag te gaan met je burn-out, je paniek- of angstaanvallen of traumaverwerking,  komt er zoveel op je af. Het vinden van de juiste hulp is hierbij al een belangrijke stap. Helaas zijn er vaak lange wachttijden terwijl het al een hele weg is om eindelijk hulp te durven en/of willen vragen.

Als Reiki Master en ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe overweldigend het leven kan zijn wanneer paniek- of angstaanvallen en burn-out klachten toeslaan. Maar ik weet ook dat er een weg is terug naar kracht, veerkracht en werken zonder de last van deze klachten. 

Met vastberadenheid en Reiki heb ik kanker overwonnen. Deze persoonlijke overwinning heeft me diep geraakt en versterkt. Het is niet alleen een fysiek gevecht geweest, maar ook een spirituele reis. Deze ervaring drijft me om anderen te begeleiden naar herstel en welzijn. Het laat zien dat in ieder van ons een ongelooflijke kracht schuilt. Samen wil ik die kracht ontdekken en benutten, zonder zweverigheid maar met concrete stappen naar herstel en persoonlijke groei. 

De kracht van herstel
Paniek en angstaanvallen: Een persoonlijke strijd
Paniekaanvallen en angsten kunnen je levenskracht wegnemen, je weerbaarheid ondermijnen en je dwingen in een overlevingsmodus. Ik ben geen uitzondering op deze ervaring. Het was een persoonlijke strijd die me dwong om diep in mezelf te kijken en te ontdekken hoe ik mijn eigen kracht kon herwinnen. 

Burn-out: De uitputting van lichaam en geest 
De last van burn-outklachten kan eveneens verlammend zijn. Het uitputten van zowel lichaam als geest laat je vaak achter in een staat van machteloosheid. Ook hier ben ik geweest, en ik begrijp de impact op je werk en dagelijks leven. 

Weerbaarheid herstellen: Reiki Lia’s cursussen
Terug naar werk: jouw verantwoordelijkheid nemen 
De weg naar herstel begint met het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn. In mijn cursussen, zonder zweverigheid maar met praktische stappen, deel ik de lessen die mij hebben geholpen om mijn eigen paniek en burn-out te overwinnen. Geen onzekerheden meer, geen paniek. Je leert hoe je je weerbaarheid kunt versterken en weer aan het werk kunt gaan zonder overweldigd te worden.

Een krachtigere versie van jezelf 
Mijn doel is om je te leren in je kracht te staan, om een krachtigere versie van jezelf te worden. Dit betekent niet alleen herstellen van klachten, maar ook leren hoe je je eigen verantwoordelijkheid kunt oppakken en weer de regie over je leven kunt voeren. 

Samenwerking met arbodiensten
Op weg naar werk via arbodiensten 
Voor degenen die de stap willen zetten om weer aan het werk te gaan, bied ik ondersteuning aan arbodiensten. Samen kunnen we mensen helpen om de weg naar werk te vinden zonder de last van paniek en burn-outklachten. Geen obstakels, geen terughoudendheid.

Reiki Lia’s diensten voor arbodiensten 
Ik wil mijn diensten aanbieden aan arbodiensten om mensen met een burn-out en aanverwante klachten te ondersteunen. Samen kunnen we werken aan het herstel van werknemers, hen begeleiden naar een leven zonder de beperkingen van angst en burn-out. 

In je kracht staan met Reiki Lia
Als je klaar bent om terug te keren naar kracht, weerbaarheid en werk zonder de last van paniek en burn-out klachten, ben ik hier om je te ondersteunen. Neem contact op en laten we samen bouwen aan een krachtiger, veerkrachtiger leven.

Wanneer je door de cursussen bij Reiki Lia je steeds meer van je overleving kunt loslaten en trauma kunt verwerken zal je overlevingsstrategie die je altijd van dienst is geweest steeds minder nodig hebben. Zodat je kunt beginnen met te leven in plaats van overleven. Ook je klachten zullen steeds meer afnemen, omdat ze hun werk hebben gedaan, zijn ze niet meer nodig jou te laten zien dat er iets mis is. 

Wil je graag in contact komen met Reiki Lia? Neem dan hier contact met haar op.