Lions Kerstgala – A touch of glitter & glamour

Geplaatst op 17 oktober 2024

De 29ste editie van het Lions Kerstgala belooft weer een feestelijke avond te worden. Op een geheel nieuwe locatie kun je de vertrouwde gezelligheid en chique sfeer ervaren die je van het Lions Kerstgala gewend bent.

Art en Dining wordt prachtig aangekleed in kerstsfeer om alle gasten in galakleding in stijl te ontvangen. Dames prachtig in het lang en heren in smoking. Een avond waarop iedereen er op zijn chicst uitziet. Smaakvolle hapjes en drankjes, gezellige zitjes bij de wijnbar of in de serre en entertainment van het hoogste niveau staan garant voor een topavond. Zoals altijd gaan de voetjes van de vloer en gaat het feest tot in de late uurtjes door. 

Goede doelen en artiesten
Dit jaar ondersteunt het Lions Kerstgala de Voedselbank Dordrecht, Quiet Drechtsteden, Albert Schweitzer ziekenhuis (kinderafdeling) en stichting Lions Host Helpt. Dit zijn allemaal (lokale) goede doelen die zij een warm hart toedragen. Iedereen die het kerstgala bezoekt, is in feite ook sponsor van deze goede doelen. Er zijn diverse sponsorpakketten te bestellen via de website

Geweldige artiesten
Back to the nineties, dé gloriejaren van Twenty 4 Seven! Sinds 2020 maakt zangeres Nance Coolen opnieuw deel uit van deze succesvolle formatie. Hiermee scoorde ze wereldhits met o.a. ‘Slave To The Music’, ‘I Can’t Stand It’, ‘Is It Love’ en ‘Take Me Away’. Ga helemaal los op de dansvloer met de opzwepende eurodance van Twenty 4 Seven. 

Ook is de Nederlandse coverband The Night Flight aanwezig. Door hun energieke optredens, muzikale kwaliteit en verrassende mash-ups zijn zij uitgegroeid tot een gevestigde naam onder Nederlandse coverbands. Hedendaagse hits, floorfillers, Dance, 90’s, HipHop, classics en de beste Nederlandstalige meezingers: je gaat als een rollercoaster door de hitlijsten. 

Daarnaast zijn de DJ’s Dave Leatherman (o.a. bekend van de Houseklassieker met Atlantic Ocean – Waterfall) en Dennis de gehele avond aanwezig. Beide komen uit Dordrecht en weten als geen ander om een positieve uptempo vibe te creëren.  Zij krijgen iedereen aan het dansen. Het feest komt tot leven! 

Voor meer informatie en het bestellen van jouw tickets ga je naar: Lions Kerstgala.