Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap…?

Geplaatst op 26 oktober 2023

Maar ontbreekt een heldere visie?
Lees dan snel verder!

 

Ben jij een Dordtse ondernemer met meer dan 30 mensen in dienst? Let dan goed op, want deze maand geeft The HERD in samenwerking met WeDo en Dordt Onderneemt een GRATIS horizon sessie t.w.v. €5.000,- weg. In zo’n horizon sessie gaan 3 of 4 ervaren ondernemers op het gebied van (employer) branding, (recruitment) marketing en digital op zoek naar de kansen voor een bedrijf die een nieuwe grote stap wil zetten.

The HERD is een collectief van creatieve en digitale bureaus met wortels in Dordrecht. Hun doel is helder: een versterkte verbinding aangaan met bedrijven in hun eigen stad. Vooral met bedrijven die uitdagingen ondervinden bij het aantrekken van nieuw talent, ambitieus zijn in hun digitaliseringsdoelen, een sterke groei in klanten willen of van hun bedrijf een sterk merk willen maken.

Na een stukje vooronderzoek wordt een organisatie in 1 dag met verschillende sessies en workshops helemaal doorgrond. Daaruit komen kansen die overzichtelijk in kaart worden gebracht. Een perfect vertrekpunt om als bedrijf de volgende stap te zetten en de eigen uitdagingen aan te gaan.

“Wij zitten al sinds onze oprichting in Dordrecht. Toch is het aantal samenwerking met bedrijven uit Dordrecht relatief laag. Daar willen we verandering in brengen. Wij willen hier dan ook volledig voor gaan en kleur bekennen. Dus gaan we 1 bedrijf uit Dordrecht onze horizon sessie volledig gratis aanbieden.” Aldus Fabian de Jong, mede-oprichter van the HERD.

“Wij kunnen echt impact maken bij organisaties die een bepaalde body hebben, zeg vanaf 30 medewerkers. Dan zien we grote effecten door onze adviezen en ondersteuning. Dat noemen we het multiply effect. Ik weet dat er veel hele mooie bedrijven zijn in Dordrecht met deze body en wij hebben zin om met hen aan de slag te gaan.”

Wil je graag de gratis horizon sessie van The HERD? Check dan of je bedrijf uit Dordrecht komt en meer dan 30 mensen in dienst heeft. Klik hier voor meer informatie of schrijf je direct in via onderstaande button.

Je kunt je inschrijven tot en met 30-11-2023. Begin december wordt er één winnaar bekendgemaakt.