Meld je aan voor Beursvloer Dordrecht op 23 mei 2022!

Geplaatst op 14 april 2022

Op maandag 23 mei 2022 organiseert Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Dordrecht voor de 4e keer Beursvloer Dordrecht.

Wat is Beursvloer Dordrecht?
De (maatschappelijke) Beursvloer Dordrecht koppelt bedrijven uit Dordrecht die maatschappelijk betrokken zijn of die invulling zoeken voor hun werk-nemersvrijwilligerswerk aan maatschappelijke organisaties uit Dordrecht met een hulpvraag. Vraag en aanbod bestaan uit expertise, materialen, faciliteiten, netwerk open – stellen en helpende handen. Op de Beursvloer wordt gehandeld zonder dat er geld aan te pas komt. De maatschappelijke organisatie levert op haar beurt als dank voor het aanbod van het bedrijf een creatieve, ludieke of gezellige tegen- prestatie. Zo ontstaat er een samenwerking waar beide partijen baat bij hebben.

Voor wie?
Elk bedrijf – ongeacht omvang, soort of sector – die iets van haar mogelijkheden en kracht in wil zetten voor een maatschappelijk doel, is welkom. En elke organisatie – ongeacht omvang, soort of sector – met de wil en de ambitie om zich in te zetten voor een maatschappelijk doel, is welkom. Het event is dé gelegenheid voor maatschappelijke organisaties om concrete matches te maken met het Dordtse bedrijfsleven.

Doe jij mee? Schrijf je dan snel in! Iedereen kan een bijdrage leveren aan dit unieke event.

Meer informatie? Bel dan met Mariska Wagner op 06 20 63 47 73 of Jan-Dirk op 06 53 23 06 99, of mail naar info@stichtingmbodordrecht.nl