Mexicaans restaurant Taco Mundo geopend in Dordrecht

Geplaatst op 30 januari 2022

Gek op Mexicaans eten? Dat heb je gelukt, want het Mexicaanse restaurant Taco Mundo is in Dordrecht geopend.

Sinds vrijdag 21 januari kun je bij Taco Mundo aan Toulonselaan 12 terecht. Het is de derde franchisevestiging van de broers Yasien en Ali Baradaran. Eigenlijk wilden ze in november al open, maar de vergunning voor de gevelreclame en de inbouw van krachtstroom duurden langer dan verwacht.

Het pand aan de Toulonselaan stond ruim elf jaar leeg en Yasien is dan ook ontzettend blij dat hij er weer nieuw leven in mag blazen. “Het is altijd al mijn droom geweest om een eigen Taco Mundo winkel te openen en deze droom wordt eindelijk waar”, vertelt hij enthousiast. “Ik was al bekend met het Taco Mundo concept, omdat ik mijn broer de afgelopen jaren heb kunnen helpen in de Taco Mundo winkels in Spijkenisse en Zoetermeer. Ik wist al vrij snel dat ik zelf ook een Taco Mundo wilde openen, maar wist nog niet zo goed waar.”

“Toen ik in Dordrecht kwam, werd ik meteen verliefd op de stad en wist ik dat dit mijn bestemming was! Dordrecht heeft de voorzieningen van een grote stad met de gezelligheid van een dorp. Daarom kan ik niet wachten om iedereen te mogen verwelkomen en te laten genieten van de overheerlijke Mexicaanse keuken in Dordrecht”

Bij Taco Mundo vind je Mexicaanse gerechten zoals taco’s, burrito’s en quesadilla’s, maar bijvoorbeeld ook nacho’s en churros. Het restaurant is elke dag tussen 16.00 en 22.00 uur open voor afhalen. Binnenkort wordt er ook gestart met de bezorging. Als er, vanwege de coronamaatregelen, ook weer binnen gegeten mag worden kan dit bij een bar voor het raam. In de zomer komen er picknicktafels op het terras.

Bron: In de Buurt Dordrecht