Meza Zorg B.V. behaalt HKZ-certificering

Geplaatst op 15 februari 2023

Oost west, thuis best. Bij Meza Zorg weten ze goed dat er voor de inwoners van Dordrecht gezorgd moet worden. Met een beetje hulp is dit voor hen in veel gevallen makkelijk te realiseren.

Meza Zorg is ervan overtuigd dat hoe langer je in je vertrouwde omgeving kunt blijven, hoe beter dit is voor je gezondheid. Daarom levert Meza Zorg voor jong en oud thuiszorg in Dordrecht. Je wordt geholpen door zorgprofessionals die niet alleen al jaren in deze sector zitten, maar vooral passie hebben voor de zorg. Van revalidatiezorg, wondverzorging, persoonlijke zorg en medicatiezorg, Meza Zorg staat voor je klaar.

Met enorme trots en blijdschap meldt Meza Zorgt dat ze recentelijk de HKZ-certificering hebben behaald. Deze certificering is het kwaliteitsmanagement in de zorg, waarbij veiligheid en kwaliteit van de zorg voor de cliënt centraal staan.

Met de HKZ-certificering kunnen ze bewijzen dat ze de hoogste standaarden naleven en garanderen ze de cliënten een uitstekende en vooral betrouwbare zorg. Het is het resultaat van hard werken en toewijding van het gehele team. Daarnaast is de certificering het bewijs van de missie om de beste zorg te bieden aan de cliënten. Een prestatie waar Meza Zorg enorm trots op is en hierdoor nog meer motivatie heeft om zich in te blijven zetten voor verbetering en verdere professionalisering van Meza Zorg zelf.

Met trots presenteert Meza Zorg de HKZ-certificering aan de cliënten, familie en het publiek. Ze blijven zich inspannen voor de beste thuiszorg. De volgende stap? Dat wordt het afsluiten van contracten met regionale en landelijke verzekeraars, wat inmiddels al in volle gang is!

Namens WeDo feliciteren wij Meza Zorg met het behalen van deze prestatie. Veel succes met de volgende stappen!