Nationale Duurzame Bedrijven Route

Geplaatst op 10 oktober 2023

Op 16 november 2023 is het weer zover, de Duurzame Bedrijven Dagen gaan dan weer beginnen! Tijdens deze Duurzame Bedrijven Dagen openen ondernemers in heel Nederland hun deuren van 16 t/m 30 november om te laten zien welke duurzame maatregelen zij hebben genomen. Vanaf 1 oktober kun je je hier inschrijven voor een bezoek.

Over de Duurzame Bedrijven Route
Deze Route is opgezet met het idee om ondernemers in contact met elkaar te brengen om hun ervaringen te delen. Veel ondernemers en managers houden zich bezig met de  vraag ‘hoe verduurzaam ik mijn bedrijf of organisatie en hoe zorg ik ervoor dat ik voorbereid ben op de toekomst?’ Tijdens de Duurzame Bedrijven Route vertellen verschillende bedrijven over hoe zij hun bedrijf of organisatie hebben verduurzaamd. 

Door de vele informatie die beschikbaar is over duurzame maatregelen en financieringsmogelijkheden, is het soms lastig om de juiste en betrouwbare informatie te vinden die past bij jouw budget of jouw situatie. Op de website zijn bedrijven te zien die al hun bedrijf hebben verduurzaamd of ermee bezig zijn. Deze ondernemers zijn bereid om andere ondernemers over hun stappen te vertellen. Zij doen dit door online vragen te beantwoorden of door geïnteresseerde ondernemers een rondleiding te geven tijdens de Duurzame Bedrijven Dagen. 

Sta jij als ondernemer aan het begin van jouw verduurzamingsproces? Dan kan het fijn zijn om informatie te krijgen van eerste hand ondernemers die uitleg geven waarom zij hebben gekozen voor dit type verwarmingssysteem of wat de motivatie is geweest om een groendak aan te leggen. Zij kunnen ook uitleggen wat zij anders hadden willen aanpakken.

Wil jij zelf deelnemen als bedrijf? Meld je dan hier aan.

Voor meer informatie bekijk dan de website van Nationale Duurzame Bedrijven Route hier