Nieuw op WeDo: 123-Drive-in Show

Geplaatst op 4 april 2023

123-Drive-in show is opgestart uit passie en liefde voor het vak. Wat klein begon met een Drive-in show is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een breed aanbod aan totaaloplossingen voor alle bijeenkomsten, evenementen maar ook verhuur, verkoop, onderhoud en drive-in shows.

Voor de verzorging van licht en geluid is 123-Drive-in show hét professionele adres uit Dordrecht. Met hun resultaatgerichte en praktische aanpak leveren ze de hoogste kwaliteit binnen elk gesteld budget. Door tientallen jaren ervaring bieden ze vakkennis en creativiteit binnen de zakelijke markt, events, theater, cultuur, onderwijs, popzalen en andere live toepassingen. Ze werken met topkwaliteit apparatuur in combinatie met specialisten, zo wordt de techniek en de mens optimaal ingezet voor de afnemer.

123-Drive-in show onderscheidt zich om ieder event als totaalproject te zien en niet enkel in licht en geluid. In eigen beheer kunnen ze jou volledig ontzorgen. Denk hierbij aan het verzorgen van podia, Special FX maar ook horeca voor events. Daarnaast kun je zowel bij hun terecht voor losse verhuur van licht- en geluidsmaterialen, als verkoop van licht en geluidsmaterialen. 123-Drive-in show is 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen en lastminute orders. Ze staan dus direct voor je klaar.

123-Drive-in show werkt graag samen met lokale ondernemers uit Dordrecht. Ze vinden het fijn als ze lokaal kunnen inkopen/inhuren. Al veel mooie projecten hebben ze mogen ondersteunen in deze mooie stad en ze zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen!

Benieuwd naar meer? Kijk dan vooral eens op de website van 123-Drive-in Show via de link.