Nieuw op WeDo: BeSolar Store

Geplaatst op 2 november 2023

Wij zijn blij om een nieuwe onderneming aan jullie voor te stellen; BeSolar Store. Klanten kunnen in de BeSolar Store terecht voor deskundig advies en de aankoop van duurzame producten. Denk hierbij aan zonnepanelen (AEG en Longhi), hybride warmtepompen (Remeha), infraroodpanelen (Greeniuz) en slimme thuisbatterijen (Bliq).

BeSolar heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt met 17 winkels, verspreid over Zuid- en Noord-Holland. De onderneming heeft de ambitie om eind 2024 meer dan 40 winkels te hebben in de Randstad, alles in het teken van het versnellen van de verduurzaming in Nederland. 
 
BeSolar onderscheidt zich niet alleen door haar winkels, maar ook door eigen installatieteams en de BeSolar Academy, waar installateurs en adviseurs voortdurend worden bijgeschoold. Gevestigd in Schiedam en met 80 medewerkers streeft BeSolar voortdurend naar kwaliteit, wat onder meer blijkt uit certificeringen zoals InstallQ en Stek en de aansluiting bij garantiefonds SGZE. BeSolar is een trotse tak van Koolen Industries.  

Wethouder Tanja de Jonge van Milieu en Duurzaamheid heeft maandag 30 oktober de nieuwste vestiging van BeSolar Store aan het Achterom 95 in Dordrecht geopend. Deze opening markeert de 17e winkel van BeSolar in haar streven naar verduurzaming in Nederland.
 
De Jonge benadrukte de synergie tussen de gemeentelijke ambities en die van BeSolar: “Als gemeente streven we naar een klimaatneutraal Dordrecht in 2040. Het is essentieel om iedereen te betrekken bij dit proces van verduurzaming. BeSolar, als totaalontzorger met een breed scala aan oplossingen zoals zonnepanelen, warmtepompen, thuisbatterijen en laadpalen, is een waardevolle partner voor onze stad.”

Kom gerust langs in de winkel en laat je informeren.

Meer weten? Lees dan eens op de website van BeSolar Store Dordrecht.