Nieuw op WeDo: Bo-nafide

Geplaatst op 18 maart 2024

Bo-nafide is een juridisch adviesbureau voor ondernemers. Eigenaresse, Bo Baars, helpt ondernemers met hun juridische zaken.

Veel ondernemers hebben hun juridische documenten niet op orde. Ze hebben er zelf wat mee gerommeld of hebben zelfs helemaal niets op papier staan. Pas als problemen zich voordoen, realiseren ze zich de waarde van goed opgestelde juridische documenten. En dan is het te laat. Om dat te voorkomen, helpt Bo ondernemers met het opstellen van juridische documenten. Zodat hun juridisch fundament staat als een huis. Je kunt onder andere denken aan algemene voorwaarden, privacy- en cookieverklaringen en overeenkomsten. Daarnaast verleen ik ook juridisch advies aan ondernemers inzake het privacyrecht (AVG), huurrecht, contractenrecht en arbeidsrecht.

Tijdens haar rechtenstudies had zij altijd al een duidelijk doel voor ogen: het recht begrijpelijk en toegankelijk maken voor anderen. Dankzij de oprichting van haar eigen juridisch adviesbureau heeft zij dit doel waar kunnen maken en hier al meer dan honderd ondernemers mee kunnen helpen. Een droom die is uitgekomen!

Zij hecht veel waarde aan begrijpelijke en op maat gemaakte juridische documenten. Een laagdrempelige en informele benadering staat bij Bo-nafide centraal. Niemand zit te wachten op ingewikkelde, stoffige juridische documenten die niemand begrijpt.

Ben jij ondernemer, en heb jij nog geen juridische documenten opgesteld? Of heb jij ze wel opgesteld, maar heb je zelf wat gecopy-paste of Chat GPT ingezet? Dan ben je bij Bo-nafide aan het juiste adres om jouw juridisch fundament goed neer te zetten. Zo voorkom je juridische conflicten die je uiteindelijk veel meer tijd en geld kosten. Daarnaast kun je haar ook benaderen voor juridisch advies.

Plan een gratis kennismakingsgesprek in op: https://bo-nafide.nl/, dan kan je gaan sparren over de mogelijkheden!

? Demi Elize