Nieuw op WeDo: De Ballonvouwer

Geplaatst op 6 december 2023

In 2005 begon het ondernemersavontuur van André van Zanten als jonge ondernemer uit Dordrecht met de lancering van De Candyman, een vrolijke foodtruck die op lokale evenementen een scala aan lekkernijen zoals suikerspin, popcorn en Slushpuppie aanbood. Van de Dordtse avondvierdaagse tot Koningsdag en het muzikale festival Wantijpop.

Tijdens zijn avonturen met De Candyman ontving hij vaak verzoeken voor kinderfeestjes. Ouders vroegen regelmatig of hij een clown of kinderentertainer kon regelen. Na herhaalde ervaringen waarbij geleverde clowns niet aan de verwachtingen voldeden, ontstond zijn motivatie: wat als hij het zelf zou doen?

Dit leidde tot De Ballonvouwer, waar de eenvoudige handeling van het vouwen van bloemetjes, hondjes en zwaardjes als clown snel evolueerde tot een gepassioneerde toewijding aan het creëren van unieke en betoverende balloncreaties. Zijn doel? Het brengen van vreugde aan mensen van alle leeftijden, niet slechts een glimlach en een ‘dankjewel’, maar de ‘WAUW’-factor.

Van tijdloze klassiekers tot eigentijdse helden; elk ballonfiguur roept oprechte verwondering en herkenning op. Zijn streven is dat mensen heel even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen en kunnen genieten van een moment luchtig entertainment. Elke balloncreatie fungeert als een instrument om een glimlach op gezichten te toveren en een blijvende positieve herinnering te creëren.

Met de ontwikkeling van zijn vaardigheden opende zich een nieuwe dimensie in zijn werk: ballondecoratie voor zakelijke klanten en evenementen. Gerenommeerde bedrijven zoals Disney, Kinepolis en Studio 100 weten inmiddels de weg naar zijn diensten te vinden, zowel voor optredens als decoraties. Maar zeker ook lokale ondernemers uit Dordrecht zijn vaste klant.

Vorig jaar is hij ook gestart met The Photobooth Company, waar hij de magie van momentopnames toevoegen aan diverse gelegenheden. Met de fotobooths streeft hij naar het brengen van een extra dimensie van plezier en herinneringen aan evenementen en feesten. Dit is een nieuwe stap in het voortdurende streven om vreugde en geluk te verspreiden, niet alleen met ballonnen, maar nu ook met onvergetelijke foto’s.

Wil jij ook André inhuren voor jouw bedrijfsfeest of voor een feestelijke opening?
Boek hem dan hier.

Let op: Alle ballonnen die wij gebruiken zijn 100% latex en biologisch afbreekbaar, waardoor we niet alleen vreugde verspreiden maar ook rekening houden met het milieu.