Nieuw op WeDo: Elily

Geplaatst op 6 oktober 2022

Sylvera damesmode was nog geen jaar geopend in het nieuwe pand aan de Voorstraat 316 toen de eigenaresse, Sylvera Roest, vrij plotseling overleed. Voor veel vaste klanten was ze een goede bekende. Haar echtgenoot heeft begin dit jaar besloten een opvolger te zoeken voor de winkel. Begin juni is dit gerealiseerd.

De nieuwe eigenaresse, Pauline Snel, is nog maar 17 jaar oud. In september 2021 start zij haar eigen onderneming, een webshop genaamd Elily.nl. Na bijna een jaar verkoop van damesmode weet ze het zeker, haar passie ligt in de fashionwereld. In april dit jaar kwam Pauline het krantenartikel tegen waarin een nieuwe eigenaar voor Sylvera damesmode werd gezocht. Voor haar was dit de uitgelezen kans om haar droom voort te zetten. Dit is gelukt, want sinds begin juni is Pauline de trotse eigenaresse van haar eigen winkel.

Door haar ervaring in het verkopen van kleding in een andere kledingwinkel en het opzetten van haar eigen webshop heeft Pauline het vak van in- en verkoop al aardig in de vingers. Ze heeft haar eigen visie op de winkel en houdt zich graag bezig met trends en ontwikkelingen in de fashionwereld. Voor Pauline maakt leeftijd geen verschil. Als je je droom hebt gevonden en passie hebt voor het vak kan je niet jong genoeg beginnen volgens haar.

Op dit moment verkoopt Pauline alleen het merk Ophilia in de winkel. Dit is een modemerk voor dames van maat 40 t/m 54. Voor de vaste klanten is dit een geliefd merk. Toch wil ze haar aanbod gaan uitbreiden met haar aanbod vanaf haar webshop. Deze collectie, voor meiden en dames vanaf maat 34, is sinds 3 september te vinden in de winkel. Op deze manier biedt de winkel aanbod voor een groot publiek.

Voor het merk Ophilia zal een nieuwe website komen. De komende jaren blijft deze website nog: sylveradamesmode.nl, waardoor het de komende tijd online beter vindbaar zal zijn.

De winkel op Voorstraat 316 is elke dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 geopend.

Bekijk hier de website.