Nieuw op WeDo: Engage Presentatiecoaching

Geplaatst op 13 oktober 2022

Evolueren naar een krachtige spreker voor meer succes als directeur, ondernemer of topprofessional

Dorien Gerde-Ensink, eigenaar van Engage Presentatiecoaching, is presentatie en performance expert. Dorien coacht ambitieuze ondernemers en traint bedrijven om krachtiger te presenteren.

“Ik kwam erachter dat krachtig kunnen presenteren niet vanzelfsprekend is en wanneer je dit wel kunt je altijd 1-0 voor staat. Dit was mijn reden om hier mijn business van te maken: mensen leren spreken en presenteren zodat ze hun verhaal krachtig kunnen overbrengen. Zodat niemand om hen heen kan met wat zij te vertellen hebben. Presenteren met impact voor meer succes.”

Mensen die al regelmatig presenteren en pitchen maar dit beter willen kunnen, zijn bij Dorien aan het juiste adres. Zij werkt toe naar het niveau dat je onder alle omstandigheden je publiek aan je lippen hebt hangen. “We maken van een goed een geweldig.”

Maar hoe?

Mensen werken met mensen. Het gaat niet alleen om het product of de dienst die je levert, maar om het verhaal dat erbij hoort. Met de juiste presentatie en pitch krijg je jouw verhaal intern én extern verkocht. En dan kom je verder, dan maak je impact!

Daarom is het zo belangrijk om goed te zijn in het presenteren van jouw product of idee. Jij snapt het misschien wel. Maar als je het niet kunt overbrengen, wie krijg je dan aan boord voor jouw verhaal?

Als geboren Dordtenaar is Dorien direct en heeft ze een ‘can do’ mentaliteit. Degene die zij er niet van kan overtuigen dat hij of zij wél kan presenteren en spreken, moet ze nog tegenkomen.

Want wie volgens Dorien succesvol en krachtig presenteert doet veel meer dan alleen de juiste woorden achter elkaar zetten. De essentie is dat je boodschap blijft hangen in de hoofden én harten van je publiek. “Precies dát vind ik zo mooi aan spreken en presenteren,” zegt Dorien.

Wil je weten wat het je oplevert als je jouw eigen presentatiestijl kent en weet hoe je deze inzet voor impact en succes?

Kijk hier voor meer informatie

Volg Dorien op LinkedIn en Instagram voor tips op het gebied van presenteren, spreken en pitchen.