Nieuw op WeDo: FaalVerhaal

Geplaatst op 10 november 2023

Dé podcast over faalverhalen van ondernemers is live ?

Falen in Nederland is iets waar we geen fan van zijn, maar het is ook een onderwerp dat we niet langer kunnen negeren. Ondernemers voelen hier ook een enorme druk van. Al sinds dat we op school zitten, leren we dat een fout, dus een leermoment, ‘beloond’ wordt met een harde onvoldoende. Maar is dat wel de juiste benadering? Selim vindt van niet.

“Het is eigenlijk best vreemd dat we falen zo sterk vermijden. Door te falen leren we namelijk onwijs veel nieuwe dingen.” Daarom nam Selim het initiatief om een unieke podcast op te zetten: FaalVerhaal.

In deze podcast ‘FaalVerhaal’ nodigt hij ambitieuze ondernemers, freelancers en professionals uit om openhartig te praten over hun grootste mislukkingen en de waardevolle lessen die ze daaruit hebben geleerd. Deze verhalen laten zien dat zij die ervaren hoe het voelt om te falen, uiteindelijk sterker en wijzer worden door hun tegenslagen.

Op die manier hoopt hij andere personen te inspireren en het taboe rond falen te doorbreken. Want in plaats van falen te vrezen, zouden we het moeten omarmen als een kans om te groeien en te leren.

Laat je inspireren door de moedige ondernemers die hun faalverhalen delen en ontdek hoe ook jij sterker kunt worden door te durven falen. 

Benieuwd naar deze inspirerende verhalen? Beluister de ‘FaalVerhaal’ podcast via jouw favoriete streamingdienst op www.faalverhaal.nl