Nieuw op WeDo: FLO’s Label

Geplaatst op 21 april 2023

Floortje, eigenaar van FLO’s Label, is 23 jaar en geboren en getogen in Dordrecht. Een jarenlange droom is voor haar werkelijkheid geworden: een eigen winkel.

In haar vorige functie als supervisor van de technische dienst in hoogwerkers, heeft ze veel mogen leren. Het was een fijne periode, maar ze miste de creatieve kant van zichzelf. Na vijf jaar besloot ze haar vaste baan op te zeggen en te gaan voor het grote onbekende. Net als veel andere ondernemers in de stad.

Al haar hele leven houdt Floortje van fashion. Ze merkt dat je jezelf kan helpen goed te voelen door middel van een mooie passende outfit. Een meisjesdroom kwam uit en begon bij het impulsief kijken bij een pand in het centrum van Dordrecht.

Terug van wintersport kwam Floortje tijdens een wandeling in het centrum, waar ze tevens zelf woont, Voorstraat 403 tegen met een huur bord. Impulsief belde ze. Tien minuten later had ze een bezichtiging. Voor haar was dat de start van iets moois, want anderhalve maand later opende ze de deuren van haar eigen winkel.

Floortje wilde een korte pakkende naam voor haar winkel. Haar beste vrienden noemen haar altijd Flo en daarbij wil ze altijd al haar eigen label in haar winkel. Zo doende kwam de naam tot stand: FLO’s Label.

De grote opening vond plaats op 1 april 2023. Dankzij veel hulp van haar vriend en haar vader werd deze datum behaald. De opening was een groot succes. Daarnaast heeft Floortje veel lieve en leuke reacties gehad. Alles geeft haar enorm veel energie om groots te dromen.

FLO’s Label kenmerkt zich door eenvoud. Mooie basisartikelen die iedere vrouw in haar kast moet hebben. Kleuren gaan mee met de trends. Ook voor homeaccessoires, tassen en sieraden moet je zeker even binnenlopen.

Aandacht voor de klanten, en dus ook ondernemers in de stad, staat centraal. De koffie staat altijd klaar. Floortje geeft graag advies, maar staat ook zeker open om verhalen van andere ondernemers te horen.

De winkel is voor Floortje als thuiskomen. Iedere dag gaat ze met enorm veel plezier naar haar werk. Ze gunt iedereen het gevoel dat werken niet als werken voelt. Haar tip aan alle potentiële dromende ondernemers: doen is het enige antwoord.

Wil jij je kledingkast een upgrade geven? Heb je zin in een kop koffie met Floortje? Iedereen is welkom. Wandel gerust binnen!

Instagram: @floslabel