Nieuw op WeDo: Flow Life Planning

Geplaatst op 24 mei 2023

Leef het leven dat bij je past! Dat is waar Flow Life Planning voor staat.

Ruim 14 jaar werkte Jenny in de bank- en verzekeringswereld. In deze periode ontstond haar fascinatie voor het thema ‘Geld & Emotie’. Ze wilde begrijpen hoe geld mensen drijft en welke impact onze relatie met geld heeft op de (levens)keuzes die we maken. Ze verdiepte zich meer en meer in de psychologie van geld en volgde de opleiding tot Registered Life Planner.

Alweer 7 jaar heeft zij haar eigen praktijk. Dagelijks laat zij mensen ervaren hoe je meer vanuit je hart kunt leven, zonder je te laten leiden door je financiële situatie. We zijn vaak zo gefocust op later, meer of beter, waardoor we vergeten te leven en ook nog eens enorm veel stress ervaren. Life Planning laat je zien wat je echt gelukkig maakt. En om bewuste keuzes te maken als het gaat over je tijd, geld en aandacht. Nu en in de toekomst.

Flow Life Planning is er voor de persoon achter de ondernemer. Wanneer er ook een levenspartner is, werkt Jenny het liefste met beide personen. Een eigen bedrijf, financiën, je liefdesrelatie, het gezinsleven, uiteindelijk is het allemaal met elkaar verweven. De methodiek van Life Planning maakt duidelijk hoe alle aspecten in je leven samenhangen en welke keuzes mogelijk zijn. Je focust niet langer op één onderdeel, maar op het grotere geheel. Op basis van deze inzichten maken we een plan om je gedroomde leven te realiseren. Direct concreet aan de slag dus. Dat is de grote kracht van Life Planning.

Wil je meer weten over de diensten van Flow, kijk dan op de website.
Kijk ook eens op haar Instagrampagina.