Hypnotherapie Kloens: Jouw weg naar angst-en paniekvrij leven

Geplaatst op 5 augustus 2024

Catharine Kloens is hypnotherapeut, en zij helpt mensen met angst-en paniekaanvallen, zodat ze weer alles kunnen doen wat ze willen.

Na haar eerste studie hypnotherapie raakte ze bevlogen van de kracht en snelle werking van hypnose in combinatie met therapie, Daarom begon zij in september 2022 haar praktijk Hypnotherapie Kloens.

Wat is Hypnose?
Hypnose is een andere bewustzijnsstaat, een breinstaat. Een staat waarin je lichaam heel ontspannen is en je focust op één ding. In een boek verdiept zijn, of helemaal in het verhaal van een film zitten is dus ook hypnose.

Mijn achtergrond
30 jaar heeft Catharine gewerkt met de hersenen in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Zij maakte daar dagelijks hersenfilmpjes bij patiënten om de diagnose epilepsie te kunnen stellen. Al die hersenritmes, alfa, beta, theta, delta, voor haar geen geheimen, dacht ze. Maar toen ze er achter kwam dat je de staat van hypnose ook met het EEG kan waarnemen, werd ze hierdoor gefascineerd, waarom wist ze dit nog niet? Daarom startte ze in 2021 een hypnose-opleiding om hier meer over te weten te komen. Ze viel van de ene verbazing in de andere. Hypnose is niet alleen een andere bewustzijnsstaat, met hypnose kun je gedrag heel snel veranderen.

Hoe hypnotherapie mijn rijangst en onzekerheid verdreef
In één sessie was ze compleet van mijn rijangst af. Waarom wist ze hier niks van? Jarenlang heeft ze geworsteld met onzekerheid door haar pestverleden. Ze verhuisde op haar elfde als onbevangen plattelandsmeid naar de stad en in de stad viel ze buiten de boot met haar kinderlijke spontaniteit en haar kleding die niet in de mode was. In de begintijd in het ziekenhuis vond ze het doodeng om patiënten hardop te roepen in de wachtkamer. Door er dwars doorheen te gaan en het te blijven doen werd dat met de jaren minder, maar het stak in andere situaties dan weer de kop op. In twee sessies hypnotherapie heeft ze haar onzekerheid compleet opgelost. De vrijheid die zij nu ervaart, dat gunt zij iedereen. Het heeft ervoor gezorgd dat ze nog twee hypnotherapie opleidingen heeft gevolgd. Dit jaar, in juni 2024 heeft zij zelfs haar baan in het ziekenhuis opgezegd om fulltime sessies te kunnen geven.

Wat Hypnotherapie Kloens voor jou kan doen
Catharine kan je helpen met een 3-sessie traject hypnotherapie bij angst, paniek, onzekerheid, laag zelfbeeld en stress. Wanneer deze klachten blijven bestaan en je er geen vat op lijkt te krijgen, is hypnotherapie een goede keuze. In hypnose communiceer je met je onbewuste. Gedrag is voor meer dan 90 % onbewust. Daarom kun je problemen veel sneller oplossen dan wanneer je het alleen bewust aanpakt.

Neem contact op
Hoe verbaasd zal jij zijn? Ontdek de kracht van hypnotherapie en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvende telefonische intake: www.hypnotherapiekloens.nl/contact