Nieuw op WeDo: MJ Escape

Geplaatst op 29 november 2022

De klok tikt door… dat is het motto bij MJ Escape in Dordrecht. Een bezoek aan een van de escaperooms van MJ Escape Dordrecht staat garant voor een leuk, uitdagend en gezellig uitje. Je baant je een weg door een spannend verhaal door diverse raadsels en puzzels op te lossen. Zo probeer je binnen een uur te “ontsnappen” uit een van de twee escaperooms.

Sinds 2018 heeft MJ Escape Dordrecht twee goed gewaardeerde escaperooms in de wijk Wielwijk in Dordrecht. Er zijn zelfs plannen om nog verder uit te bouwen. De concepten van nog meer nieuwe belevingen liggen al klaar. Van escaperoom tot groepsbeleving en van 2 persoons- tot gezinsbeleving met jongere kinderen…

Echter, over een klein jaar moet MJ Escape Dordrecht verhuizen omdat er op de huidige locatie nieuwe appartementen zullen worden gebouwd. Het team is al druk op zoek naar een nieuwe locatie, maar loopt er tegenaan dat de gemeente de intrek van een escaperoom op veel locaties niet (meer) toestaat.

MJ Escape Dordrecht staat garant voor een unieke beleving met een persoonlijke en gezellige touch. Het is een zeer waardevolle publiekstrekker gebleken binnen het amusementsaanbod in Dordrecht. Het team hoopt dan ook van harte dat er in de komende maanden een pand beschikbaar komt of dat er ergens een leegstaande ruimte kan worden gebruikt om deze succesformule te kunnen blijven voortzetten…

De twee escaperooms die MJ Escape Dordrecht nu heeft, zijn The Mad Magician en The Boss. Beide zijn leuke en uitdagende belevingen, waarbij er altijd iemand achter de schermen meekijkt om hints te kunnen geven indien nodig. Zo wordt het voor iedere groep een onvergetelijke ervaring.

Een escaperoom kun je met vrienden, familie of collega’s spelen. Het kan ook prima worden gebruikt als teambuildingsactiviteit.

  • Je móet namelijk met elkaar communiceren
  • Je komt achter verborgen talenten van je medespelers
  • Er is een mate van tijdsdruk en spanning waar je mee om moet gaan
  • Samenwerken is een vereiste
  • Je behaalt doelen en successen als team

Ben jij met jouw team toe aan een leuke en uitdagende activiteit? Dan is het spelen van een van de escaperooms van MJ Escape Dordrecht wellicht iets voor jou. Voor grotere groepen (tot 36 personen) kun je escapekisten reserveren. Of als je echt iets unieks wil, kun je een live- of digitaal escape spel op maat laten maken!

Voor meer informatie over de mogelijkheden, diner-arrangementen of het maken van een reservering, kijk dan hier op de website.