Nieuw op WeDo: PhotobyWim

Geplaatst op 4 mei 2023

Wij stellen aan je voor, Willem Woudenberg, fotograaf van PhotobyWim. Willem fotografeert al meer dan 40 jaar. PhotobyWim is al 10 jaar zijn bedrijf, merk, werk en vooral zijn passie. In de loop van de jaren is de focus van fotografie uitgebreid naar bedrijfsfotografie, met nadruk op product-, proces-, event- en profielfotografie.

Wat kan Willem met PhotobyWim voor jou en je bedrijf betekenen?
Willem kan mooie beelden maken die een verbinding zijn tussen bedrijfsactiviteiten, de (trotse) mensen die er werken en de middelen die ze gebruiken in de processen. Dit resulteert in een product als link naar je huidige en potentiële klanten.

De fotografie kan in meerdere uitingen. Fotografie voor aan de wand, websites, social media en publicaties voor, over en met Dordtse ondernemers. Denk hierbij aan fotografie voor automotive dealers, tandartspraktijken, bouwbedrijven en specifieke productfotografie. Vrijwel alles is mogelijk.

Wat is de drijfveer en waarom staat hij altijd paraat?
Het belangrijkste voor Willem is contact met mensen over wat ze doen en wat ze maken. Vooral over waar ze trots op zijn. Verbinding in beeld brengen dat is voor hem belangrijk. Dan kan hij trots zijn op het eindresultaat.

De passie en intrinsieke motivatie voor fotografie en alles daaromheen drijft hem. Dat is merkbaar.

Neem een keer contact op met Willem voor een bakje koffie of een goed gesprek.

Willems spreuk: Sterke beelden “gedreven door techniek” komen uit het feit dat hij ook graag in automotive, logistiek en maritiem werkt.

Instagram
Facebook
LinkedIn