Nieuw op WeDo: Potato Dordrecht

Geplaatst op 8 maart 2023

‘’Wat een ruimte’’, krijgt Potato Dordrecht vaak als reactie wanneer men binnenstapt in het pand aan de Aardappelmarkt. Je zou het misschien niet zeggen wanneer je met je fiets, auto of te voet langs ons komt, maar het pand is wel 20 meter diep!

Bijna 5 jaar geleden kwam de ruimte op het pad van Tatjana en Lisanne, zij startten de Drechtsteden tak op van stichting Quiet. Deze stichting zet zich in om armoede te verzachten in de regio door middel van het aanbieden van bijvoorbeeld een dagje Efteling, een lekkere lunch of een kappersbeurt. Elke maandagochtend organiseren zij een inloopochtend voor de members van Quiet met een kopje koffie en een babbeltje. Maar voor de andere dagen van de week was nog geen invulling, dus gooiden de dames de deuren open voor zzp’ers en thuiswerkers. Het is gezelliger om samen te kunnen werken op een fijne plek dan in je eentje, toch?

Daarnaast is de ruimte voor verschillende doeleinden voor onder andere ondernemers te gebruiken, zo zijn alle faciliteiten in huis voor een vergadering. Denk hierbij aan een flip over, televisie, printer en een beamer. Er is een aparte spreekruimte om met een klein gezelschap gesprekken te voeren. Maar ook een workshop, brainstorm en zelfs een wijnproeverij aan de grote tafel is mogelijk.

Sinds 2020 is Koosje bij Potato aangesloten, zij zorgt dat de ruimte voorzien is van koffie en thee als je aan het werk bent en dat alle vergaderingen tot in de puntjes worden verzorgd.

Je kunt Potato Dordrecht vinden in hartje centrum aan de Aardappelmarkt 19, een stap verwijderd van winkels, restaurants en de historische havens. Neem eens een kijkje op de website of loop eens langs. Wie weet is Potato je nieuwe flexplek, vergader- of workshopruimte.

Afbeeldingen: Maartje Brockbernd