Nieuw op WeDo: Purper Interior

Geplaatst op 13 december 2022

In het hart van Dordrecht aan het Statenplein vind je Purper Interior. Purper Interior is de onderneming van Bertine en Maud en is dé plek voor de mooiste items in je interieur. Een winkel vol met kleurrijke schatten voor je interieur.  Moeder en dochter openden Purper Interior in oktober 2022. Dit kwam niet zomaar uit de lucht vallen.

Een combinatie van ondernemersbloed, creativiteit en een oog voor interieur leidde tot deze beslissing. Je zou ze kunnen kennen van No.38 City Baker Café, wat je direct naast Purper Interior vindt. Tot de dag van vandaag runnen ze de zaak met plezier. De droom om een interieurzaak te openen bleef lonken en werd nu eindelijk waargemaakt.

Purper is veel meer dan alleen een tint tussen paars en rood. Het staat voor creativiteit, uniciteit en waarde. Dat is iets wat ze niet zelf hebben bedacht, maar is al eeuwen zo. In de Griekse oudheid werd purpere verfstof gewonnen uit zeeslakken, waaronder de brandhoren die te herkennen is aan de puntige maar sierlijke schelp. Het was een kostbare stof en daarom een teken van rijkdom. De schelp komt terug in het logo. Het is het huisje van de purperslak. Deze keuze is niet geheel toevallig, want bij Purper vind je alles voor in jouw eigen huisje. Alles komt bij elkaar in deze schelp.

Bij Purper vind je de mooiste items voor in huis zoals, tableware, lampen, vazen, kussens en kaarsen. Én de mooiste items voor jezelf zoals sieraden, hoeden, pantoffels en notitieboekjes. Een combinatie van nieuw en vintage is wat voor Purper Interior belangrijk is. In de winkel kun je genieten van zowel betaalbare must-haves als exclusieve items. Om je te helpen bij het shoppen zijn alle producten in de winkel opgedeeld in verschillende collecties.

Purper’s vintage collectie
Dit zijn zelfgevonden treasures die met liefde tot hippe items zijn omgetoverd. Zo wordt bijvoorbeeld een opgepimpte lampvoet met een exclusieve kap gecombineerd. Ze zijn gek op vintage vazen, glazen, kandelaars en kunst. En zelfs oma’s sieraden worden opnieuw tot modieuze items gemaakt.

Purper’s choice collectie
Dit zijn producten die overal en nergens vandaan komen. Ze zijn opgevallen bij Purper Interior. Items waar je verliefd op kunt worden vanwege de kleur, print of unieke vormen.

Purper’s exclusieve collectie
Deze producten vallen over het algemeen in de hogere prijzen, maar dit zijn wel gelijk mooie, handgemaakte producten. De items worden met zorg gemaakt van kostbare materialen en komen uit kleine ateliers van anderen.

Bij Purper Interior houden ze van arty items met veel kleur en unieke prints. Ze zijn graag opvallend, origineel, kleurrijk en anders. Het doel is om kleur en durf toe te voegen aan de Nederlandse interieurs. Jezelf omgeven met kleur geeft immers een positieve boost!