Nieuw op WeDo: Si Barone

Geplaatst op 13 april 2022

Ontdek Dordrecht vanaf het water. De enthousiaste schippers van Si Barone laten je graag de prachtigste plekjes in de historische binnenstad en de Biesbosch zien die anders verborgen blijven. Als je het leuk vindt vertellen zij tijdens de rondvaart over de geschiedenis en wetenswaardigheden van Dordrecht.

Arrangementen
Si Barone heeft een breed aanbod aan arrangementen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om aan boord dineren. De arrangementen zijn in samenwerking met verschillende Dordtse ondernemers samengesteld. Zo kan je genieten van een uniek diner van Bistro Twee33 of visrestaurant de Stroper. Een diner is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende wijnen. Deze worden zorgvuldig uitgekozen en verzorgd door Rood, Wit en Rose.

Watertaxi
De boten zijn naast het maken van een rondvaart ook uitermate geschikt als watertaxi. De watertaxi vaart niet alleen van en naar Dordrecht, de Drechtsteden of Rotterdam, maar kan uiteraard ook naar andere plaatsen varen. Ook de watertaxi is te combineren met een rondvaart of arrangement. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld de vaart te combineren met heerlijke wijn of prosecco van Rood, wit en Rose.