Nieuw op WeDo: Sophie Slurink fotografie 

Geplaatst op 28 juli 2022

Van je passie je werk maken? Dat heeft de jonge onderneemster Sophie Slurink gedaan! Een jarenlange hobby is uitgegroeid tot het bedrijf; Sophie Slurink fotografie.

Het perfecte plaatje is belangrijker dan ooit! We delen maar al te graag de leuke en belangrijke momenten in ons leven. Hier zag Sophie een kans. Haar passie is om het moment vast te leggen. Maar het moment is niet alleen een plaatje, het is een emotie. Door haar verrassende invalshoeken weet ze niet alleen het moment, maar ook het gevoel vast te leggen op beeld.

Het is dan ook niet gek dat Sophie Slurink zich voornamelijk op bruidsfotografie richt. Dit is een prachtige dag vol emotie en liefde. Met haar frisse jonge blik vereeuwigt ze deze dag op beeld. Daarnaast kan je ook bij haar terecht voor een zwangerschapsshoot, een familieportet of een fotoshoot met je geliefde.

Sophie Slurink fotografie is er niet alleen voor de particulier, maar ook voor bedrijven. Wil jij je product of dienst promoten op je website en/of socials? Dan kan je Sophie inschakelen om dit vast te leggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via 06-48124696 of stuur een mail naar info@sophieslurink.nl

 

Bekijk hier haar portfolio.